Fotbal : IREAL pe ANFIELD! Real Madrid castiga dupa ce a fost condusa cu 2-0 … NAPOLI castiga la FRANKFURT..

0
179

Real Madrid s-a impus cu 5-2 în fața celor de la Liverpool, în șocul serii din optimile Champions League. Liverpool a avut 2-0 după 14 minute, dar elevii lui Ancelotti au oferit o lecție senzațională de remontada pe Anfield. În celălalt meci al serii, Napoli s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Frankfurt. Returul este programat în martie.

În primele două meciuri ale săptămânii din UEFA Champions League, Real Madrid și Napoli, ambele din postura de echipe oaspete, au fost câștigătoarele serii de marți.
Elevii lui Ancelotti s-au văzut conduși cu 2-0 după doar un sfert de oră, gafa lui Courtois părând că îngroapă definitiv Real Madrid. Nu a fost așa, întrucât vizitatorii au revenit în joc și au pus presiune pe adversari, marcând de două ori până la pauză, prin Vinicius Junior, care a semnat dubla și a făcut 2-2. Al doilea gol a fost marcat dupa o gafa a lui Alisson ..

Repriza secundă a fost IREALA! Real Madrid a dictat legea de la un capăt la altul al partidei, creând stupoare pe Anfield. Militao, și mai apoi Benzema cu o dublă, au semnat următoarele trei reușite ale madrilenilor, care au încheiat seara cu 5-2 și pornesc favoriți înaintea returului de pe Bernabeu, care va avea loc în martie.

În celălalt meci al serii, Napoli nu a avut emoții la Eintracht Frankfurt și s-a impus cu 2-0, după ce nemții au evoluat vreme de mai bine de 30 de minute cu om în minus, după eliminarea lui Kolo Muani.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here