Fotbal : Primul transfer la FCU Craiova dupa venirea lui Nicolae Dica.. Léo Lacroix a semnat cu echipa din Banie!

0
211

Ramasa fara antrenor dupa scurta aventura a lui Joao Janeiro, FCU Craiova a fost condusa de Florin Dragan ca antrenor interimar.
Dupa infrangerea de la Targu Jiu, Adrian Mititelu anunta ca FCU Craiova a semnat cu Nicolae Dica.

Azi a fost facut si primul transfer dupa venirea lui Nicolae Dica .
FCU Craiova a anunțat faptul că fundașul central Léo Lacroix a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.
Născut în Laussane, Lacroix măsoară 1.97m și este unul dintre cei mai înalți jucători din lotul Craiovei. Nouă stâncă din apărarea echipei noastre a bifat prezențe la echipe importante din Europa, cum ar fi: Sion, Saint-Éttiene, Basel sau Hamburg.
Fundașul cu dublă cetățenie, atât elvețiană, cât și braziliană, Léo a evoluat în ultimele două sezoane în Australia, pentru Western United, unde a înregistrat 51 prezențe și a marcat de 3 ori.

În vârstă de 31 ani, Lacroix a bifat, alături de Basel, 2 prezențe în Champions League și 10 prezențe în Europa League, cu Sion și Saint-Éttiene.
La finalul anului 2018, Lacroix a debutat în premieră pentru naționala Elveției, condusă la acel moment de Vladimir Petkovic, într-o partidă de verificare cu Qatar. Totuși, până să fi debutat la naționala mare, Léo bifase prezențe și pentru selecționatele U18, U19 și U21 ale Elveției.
Fundașul central va îmbrăca tricoul cu numărul 4 la Craiova.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here