Fotbal : Remiza cu Poli Iasi a fost ultimul meci pentru Giovanni Costantino

0
16

FCU Craiova a bifat un nou meci fără victorie în SuperLiga. Oltenii au remizat cu Poli Iași, scor 1-1, după un meci în care VAR-ul a anulat două goluri. Adrian Mititelu și-a pierdut răbdarea și a luat o decizie drastică după fluierul de final. Giovanni Costantino a fost demis de la FCU Craiova.

Italianul a rezistat doar 18 meciuri pe banca echipei FCU Craiova.

„Trebuie să ne obişnuim şi cu astfel de momente. E o luptă pe teren. Când ai lipsă de rezultate, presiunea creşte şi totul devine tot mai greu. Nu putem să ieşim din această situaţie decât noi. Trebuie să schimbăm ceva.
Ne-am afundat mai mult în clasament, şi ca joc, care este din ce în ce mai slab. Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovanni Costantino.

Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu mai poate să stăpânească situaţia. Din cauza presiunii, nu mai poate să dea randament. E un bun teoretician, cunoaşte fotbal, dar lipsa de experienţă şi ghinionul l-au adus în situaţia de a încheia colaborarea.

Mi-am pierdut răbdarea! Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua”, a spus Adrian Mititelu, după remiza cu Poli Iaşi.

”Trebuie să începem cu începutul pentru că în primele 10 minute am avut trei accidentați. Nu am mai văzut așa ceva în viața mea! În prima repriză cred că ne-am apărat destul de bine, dar ce s-a întâmplat prelungiri nu a fost bine.

Pe bancă l-am avut pe Bauza, dar nu puteam să-l folosesc, e accidentat. Mi-a spus și el că nu poate să joace pentru că este accidentat. Așa că nu sunt fericit pentră că am luat doar un punct.

Cred că în acest moment o să vorbesc cu președintele despre situația în care suntem. Trebuie să vedem și să înțelegem de ce în decembrie eram una dintre cele mai bune echipe din România, iar acum nu se mai întâmplă asta, am pierdut ceva”, au fost cuvintele lui Giovanni Costantino.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.