Fotbal : Universitatea Craiova castiga restanta cu Ripensia Timisoara ..

0
79

Pe stadionul de la Drobeta Turnu Severin , Universitatea Craiova a intalnit Ripensia Timisoara . Partida a fost restanta din prima etapa amanata din cauza unor probleme medicale la Universitatea Craiova ..

Fata de prima etapa , Universitatea Craiova a avut cateva schimbari importante in primul 11.. Nicolo Napoli a apelat la Diallo si Diakite care au inchis bine culoarul spre poarta lui Robert Popa ..

Huyghebaert a avut aceeasi evolutie ca si in meciul de la Miercurea Ciuc ..

In minutul 15,Universitatea Craiova inscrie inca un eurogol !!  Dragos Albu a marcat superb, cu un sut in forta, de la marginea careului.

In minutul 20,Universitatea Craiova obtine o lovitura libera de la aproximativ 25 de metri.  Calin Cristea a inscris dintr-o lovitura libera inca un gol superb ..

In minutul 38 a venit randul lui Andrei Ciolacu sa aiba o executie superba din afara careului iar Universitatea Craiova se distanta la 3 goluri fata de Ripensia Timisoara.

In minutul 62, Samuel Zimta i-a pasat excelent in fata portii lui Ciolacu, care a punctat pentru a doua oara si a dus scorul la 4-0..

Min.82: GOL Ripensia Timisoara a reusit sa reduca din diferenta , in minutul 82 din penalty ,Tudor Calin inscrie si stabileste rezultatul final.

Chiar daca Universitatea Craiova a intalnit o echipa modesta , se observa atitudinea baietilor care de multe ori face diferenta ..

Universitatea Craiova : Rob. Popa – Diallo (R. Negru 79′), Gugu (cpt.), Diakite, Huyghebaert – Anghelina, Dr. Albu (Zimta 55′), C. Cristea – Andr. Ciolacu, Cl. Balan (Raicea 55′), Rob. Raducanu
Rezerve neutilizate: Mogosanu – Git, Vl. Pop, , Al. Munteanu, Blidar, Val. Munteanu
Antrenor: Nicolo Napoli
Eliminat: Abdelaye Diakite 85′ (cumul de cartonase galbene)

Ripensia: St. Dobre – Andr. Macritchii, Tieranu (C. Sirbu 46′), Burdet, Gladun (Maric 79′) – V. Macritchii, T. Calin, Al. Neagu (Stoi 68′) – Urvantev (Vl. Tudorache 46′), Sokovic (Mih. Ene 46′), Al. Popovici (cpt.)
Rezerve neuitlizate: Mociu – G. Neacsu, Golda, Vasluian
Antrenor: Cosmin Petruescu

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here