Foto : Misiunea jandarmilor a sfarsit intr-o groapa

0
212
64 / 100

Jandarmii au căzut în șanț, cu tot cu mașină, anunță, luni, mai multe posturi de televiziune. Accidentul s-a produs în Sectorul 2 al Capitalei, pe Șoseaua Fundeni, chiar în dreptul spitalului. În mașină se aflau patru jandarmi. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

În accident a fost implicat un automobil Dacia Duster al Jandarmeriei Române. Acesta a alunecat într-un șant aflat pe partea dreaptă a drumului.

Șanțul este săpat întrucât pe Șoseaua Fundeni se execută lucrări de reabilitare a rețelei de termoficare. Din imaginile prezentate de posturile de televiziune reiese că, măcar parțial, șanțul era acoperit cu plăci de oțel, care, teoretic, ar suporta greutatea unui automobil.

„Maşina se deplasa pentru executarea unei misiuni în cooperare cu IPJ Ilfov în localitatea Dobroeşti. Pe Strada Fundeni, în dreptul unor lucrări la carosabil, şoferul a pierdut controlul volanului, iar autospeciala a părăsit drumul, derapând cu partea dreaptă în şanţul cu o lăţime de aproximativ un metru şi adânc de peste 1,5 metri”, a anunțat un comunicat de presă al Jandarmeriei.

Jandarmii au căzut în șanț după ce mașina lor ar fi derapat
Accidentul s-a produs pe timp de ploaie. Se pare că mașina Jandarmeriei ar fi alunecat în șanț din cauza asfaltului umed.

Ancheta urmează a stabili cine este responsabil de acest accident. În mod normal, într-o asemenea situație, vinovat este conducătorul auto, pe motiv că n-a adaptat viteza la condițiile meteo. O altă întrebare este dacă lucrarea de pe carosabil a fost semnalizată regulamentar.

Cercetările asupra accidentului din Sectorul 2 sunt realizate de Poliția Rutieră și de specialiști de la Criminalistică, aflați la locul evenimentului.

În România, cel mai mediatizat accident în care a fost implicat Ministerul de Interne s-a produs în vremea ministrului Gabriel Oprea. La acel moment, un polițist rutier a derapat cu motocicleta, a căzut într-o groapă din carosabil și a murit. Accidentul de motocicletă s-a produs tot pe timp de ploaie.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here