FunBall Arena a revenit intr-o noua locatie !

0
367

Funball Arena a revenit intr-o noua locatie . Singura sala din Romania cu acest profil este in Craiova. Funball Arena este locul ideal pentru miscare impreuna cu prietenii.

FunBall Arena este un concept nou ce reinventeaza jocurile cu mingea de fotbal prin echipamente inedite: PoolBall – biliard cu mingea de fotbal, TeqBall – tenis de picior pe o masa curbata si DartsBall – tras la ”tinta” cu mingi speciale de fotbal.

Terenul de PoolBall – cea mai mare masa de biliard construita vreodata si cel mai mic teren de fotbal – 26 m, antreneaza coordonarea, precizia si imbunatateste tehnica de dribbling.

TeqBall-ul se joaca pe o masa curbata, similara celei de ping-pong, doar ca se joaca cu mingea de fotbal. Forma mesei face din acest sport unul extrem de dinamic, imprevizibil si spectaculos, fiind cel mai solicitant joc. TeqBall-ul antreneaza viteza de reactie, tehnica si mobilitatea.

Tinta de DartsBall de 3 m solicita precizia sutului si coordonarea, iar latura distractiva a acestui sport nu te lasa sa te opresti.

Arena se adreseaza deopotriva profesionistilor, dar si amatorilor, grupurilor de prieteni, copiilor si tuturor care vor sa faca miscare in mod distractiv, mai ales ca deviza FunBall Arena este ”Sportul devine mai usor cand este distractiv!”.

FunBall Arena website & facebook

Locatie strada Stirbei Voda nr. 34, la clubul Olimpia de la stadionul Ion Oblemenco

Telefon rezervari 0735 179 189

Emai contact@funball.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here