Gabi Lunca a murit. Artista era internata in spital cu COVID

0
35

Gabi Lunca a murit vineri seara, la 82 de ani, potrivit unui anunt facut de fiica ei pe Facebook. Gabi Lunca a fost diagnosticata cu COVID la inceputul lunii martie si era internata la ATI, la Spitalul Judetean Ilfov.

Fata cea mica a lui Gabi Lunca a transmis, vineri, pe Facebook, un mesaj in care anunta decesul mamei sale: „Dupa 23 ani, din nou impreuna! Canta impreuna Celui pe care L-au iubit si L-au slujit o viata intreaga! O sa ne revedem…”.

Internata mai intai la Spitalul Matei Bals, Gabi Lunca a fost ulterior transferata la sectia ATI a Spitalului Judetean Ilfov. Vineri a murit si Nelu Ploiesteanu, care, la randul sau, fusese diagnosticat cu coronavirus.

Artistul era internat cu COVID la sectia ATI de la Spitalul Floreasca. De asemenea, pe 26 martie, a murit Cornelia Catanga, si ea infectata cu COVID-19. Ea era internata la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here