GALA WOMEN IN POWER – INSPIRED BY ANAMARIA PRODAN – Ediția 1

1
156

Craiova Business Club aduce pentru prima oara conceptul “WOMEN IN POWER” si organizeaza prima editie a Galei WOMEN IN POWER – INSPIRED BY ANAMARIA PRODAN.

Gala “Women in Power” este un eveniment deosebit ce celebrează și recunoaște contribuțiile extraordinare ale femeilor din diverse domenii și sfere de influență.

Această gală evidențiază realizările remarcabile ale femeilor în leadership, afaceri, arte, știință, educație, activisme sociale și multe altele.

Este un eveniment ce promovează în mod activ egalitatea de gen și încurajează schimbul de idei și experiențe între femei puternice din diferite medii și culturi. Prin intermediul acestei gale, se creează o comunitate solidă și unită, care își propune să sprijine și să încurajeze femeile să-și împlinească potențialul în orice domeniu și să inspire și alte generații de femei să urmeze propriile lor vise și aspirații.

Vă invităm să petreceți alături de noi o seară remarcabilă dedicată femeilor de succes!
🏆 În cadrul evenimentului, vom oferi distincții speciale pentru femeile remarcabile, recunoscând astfel efortul, dedicația și impactul lor în domeniile de activitate pe care le reprezintă.

📅 Data: 18 Aprilie 2024
🕔 Ora: 17:00 PM
📍 Locație: Voila Ballroom, Craiova
👗Dress code: Black-Tie
👑Invitat special: ANAMARIA PRODAN

Ce te așteaptă:

*O seară plină de inspirație și networking
*Povești de succes și momente memorabile
*Oportunitatea de a întâlni lideri de opinie și antreprenori de succes
*Un cadru elegant pentru celebrarea femeilor puternice

Rezervă-ți locul și sărbătorește puterea feminină într-un mod grandios! Te așteptăm cu drag să fii parte din această experiență unică!
Pentru bilete va asteptam pe Craiova Business Club.

De asemenea, dacă îți dorești sa fii partener al evenimentului ne poți contacta la numărul de telefon: 0786911422

👨‍⚖Deși evenimentul celebrează realizările femeilor, contribuția bărbaților este de asemenea esențială. Ne dorim să subliniem importanța colaborării între sexe pentru atingerea succesului comun. Așadar domnilor, vă așteptăm cu drag alături de noi!

✨Alătură-te femeilor care redefinesc succesul și care lasă o amprentă semnificativă în comunitatea noastră!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.