Galerie Foto : Un roman face taxi cu Tesla Model S. In ce oras circula si ce tarif are !

0
14

Ovidiu Sima a cumparat autoturismul cu aproximativ 40.000 de euro si spera sa isi amortizeze investitia dupa circa 85.000 de km parcursi in regim de taxi.

Barbatul spune ca i-a laut aproape doua saptamani sa pregateasca masina pentru taxi si are un tarif de 2,44 lei pe km ziua si 2,89 lei pe km pe timp de noapte.

Un barbat din Targu-Mures face taxi cu o Tesla Model S si desi si in ciuda pretului piperat, acesta spera sa nu dureze prea mult pana sa isi recupereze investitia, potrivit EVmarket.ro.

„Am ales Tesla Model S, in locul altui model electric, pentru confort. Stau multe ore in masina. Autonomia de 400 de km si siguranta oferita au fost alte criterii de care am tinut cont. Plus si cea mai mare problema, poluarea. Sunt un sustinator al ecologiei”, a declarat pentru EVmarket.ro Sima Ovidiu.

Intrebat despre ce impresii au clientii cand vad un taxi Tesla Model S in Romania, Sima Ovidiu a adaugat: „Unii clienti sunt uimiti, altii sunt fascinati, emotionati. Pentru multi este prima data cand calatoresc intr-o Tesla. Nu este o masina pe care o vezi des pe strazi. Sunt si clienti care nu baga de seama, nu toata lumea cunoaste marcile de masini”.

Exemplarul cumparat de Ovidiu este unul dintre primele 70.000 de unitati, fabricate intre 2012 si 2015. La acea vreme, a fost considerata una dintre cele mai avansate masini de pe planeta si avea un pret de pornire de 100.000 de dolari, iar cu optiuni pretul urca la 130.000 de dolari, precizeaza sursa citata.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here