Garcea de la Vacanta Mare este noul consilier al Gabrielei Firea. “Nu suntem o natie de sclavi”.

0
41

Cateva zeci de persoane s-au adunat, duminica, in Piata Victoriei pentru a protesta fata de legea carantinei.

Participantii au scandat „Demisia! Demisia!”, „Noi nu suntem o natie de sclavi!”, „Libertate! libertate!”, „Hai in piata!”. Printre cei care au tinut discursuri s-a aflat si Mugur Mihaescu, proprietar a doua terase in Centrul Vechi din Bucuresti si consilier al Gabrielei Firea.

Dupa ce ani la rand, alaturi de regretatul Dan Sava si Radu Pietreanu, in grupul ”Vacanta Mare”, au facut romanii sa rada in spectacole si la tv, prin diferitele productii, Mugur Mihaescu, acum antreprenor si vicepresedintele ACCIB (Asociatia Comerciantilor din Centrul Istoric al Bucurestiului) se afla intr-o noua postura, cea de Consilier personal a Primarului General al Capitalei. Anuntul a fost facut printr-un comunicat oficial de Primaria Capitalei, dat publicitatii zilele trecute.

Mugur Mihaescu, noul consilier al Gabrielei Firea. Cum a ajuns, de fapt, “Garcea” la Primaria Capitalei

„Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, isi completeaza echipa cu un nou consilier personal, care va avea ca principala responsabilitate relatia dintre municipalitate, prin toate institutiile acesteia, cu Centrul Istoric al Bucurestiului, pe toate planurile: urbanistic, comercial, cultural, curatenie, ordine publica etc. In urma consultarii cu membrii Asociatiei Comerciantilor din Centrul Istoric al Bucurestiului, persoana desemnata sa ocupe aceasta functie este vicepresedintele ACCIB, Mugur Mihaescu“, precizeaza Primaria Capitalei intr-un comunicat de presa.

Citeste si ...  Mugur Mihăescu, cunoscut drept Garcea de la Vacanța Mare, a fost recrutat de Securitate!

Cum a ajuns, de fapt, “Garcea” la Primaria Capitalei
Intrebarea este fireasca, la fe si argumentul dat de Gabriela Firea. Conform acesteia ”Centrul Istoric al Capitalei este, pe de o parte, un pol de maxim interes, turistic si comercial, iar pe de alta parte se confrunta cu o serie de probleme specifice, deloc simple.” Astfel ca cei care isi desfasoara activitatea zi de zi in aceasta zona cunosc cel mai bine aceste probleme, Gabriela Firea solicitandu-le sa-si desemneze un reprezentant care sa vina sa lucreze alaturi de ea in Primaria Capitalei.

”Vreau sa demonstram totala deschidere a Primariei pentru rezolvarea acestor probleme si cred ca o persoana din afara ne poate ajuta sa urnim lucruri care pareau intepenite pe vecie. Am dorit o persoana „din afara” care sa cunoasca situatia si problemele celor care au afaceri in Centrul Vechi.”, argumenta Primarul General al Capitalei.

Mugur Mihaescu vine ca si Consilier in cadrul Primariei Capitalei din functia de vicepresedinte al Asociatiei Comerciantilor din Centrul Istoric al Bucurestiului, da si din postura de antreprenor cu un pub in zona Centrului Vechi al Capitalei, si nu numai.

Citeste si ...  PMP DOLJ: PMP VA MOBILIZA UN NUMAR MARE DE OAMENI IN FAVOAREA SA PESTE TOT IN TARA

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here