Gestul lui Cristiano Ronaldo de la EURO 2020 i-a costat scump! Cristiano Ronaldo a mutat 2 sticle de Coca-Cola la conferinta de presa ..

0
106

Coca-Cola este unul din sponsorii oficiali ai EURO 2020, dar Cristiano Ronaldo nu a fost foarte impresionat de acest aspect, mutând sticlele de băutură expuse pe masa din fața sa la conferința de presă.

Imediat ce s-a așezat pe scaun, Ronaldo s-a arătat vizibil deranjat de prezența celor două sticle de băutură carbogazoasă. Le-a luat din fața lui și a ridicat o sticlă de apă. Portughezul le-a transmis reporterilor: ”Beți apă!”.

Cristiano Ronaldo este cunoscut în ceea ce privește dietei stricte și a regimul său de exerciții fizice. Cert este că ambele îi permit să continue să joace la nivel înalt și la 36 de ani, o vârstă la care mulți fotbaliști se retrag.

Portughezul a dezvăluit că dieta sa constă din șase mini-mese răspândite pe tot parcursul zilei, care conțin multe fructe, legume și proteine, cum ar fi pește sau pui gătit fără ulei.

Mâncarea lui preferată este una tradițională portugheză – Bacalhau à Brás, care constă în straturi de cod, ceapă, cartofi tăiați subțire și măsline negre plus ouă.

În cea mai mare parte, sportivul bea apă – deși a dezvăluit că se bucură ocazional de un pahar de suc la micul dejun și vin la cină. În ceea ce privește antrenamentul,

Ronaldo se pregătește 3-4 ore zilnic, cinci zile pe săptămână. Exercițiile sale includ cardio și greutăți, pe lângă antrenamentele de fotbal pentru a se menține în forma fizică excelentă.

Pe lânga asta, portughezul doarme opt ore pe noapte pentru a-și menține ”forța mentală”.

Anul trecut, Ronaldo și-a dezvăluit frustrarea că fiul său cel mic nu are neapărat aceeași obsesie pentru sănătate. „Vom vedea dacă fiul meu va deveni un mare fotbalist”, a spus Ronaldo la ceremonia Global Soccer Awards. ”Uneori bea cola și mănâncă chipsuri și asta mă irită”.

Gestul lui Cristiano Ronaldo a avut un impact mondial, iar cota de piață a Coca-Cola a scăzut cu patru miliarde de dolari. Cota era de 56,10 dolari înaintea conferinței de presă a starului lusitan, iar cu 30 de minute mai târziu acțiunile au scăzut la un minim de 55,22 dolari pe acțiune.

În aceste condiții, Coca-Cola a scăzut la o cotă de piață de 238 miliarde de dolari, de la 242, înregistrând o pierdere de aproximativ 4 miliare de dolari în doar 30 de minute.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here