Gheorghe Flutur, despre negocierile cu PSD: Au fost zile întregi de discuții ca să nu trecem lucruri care nu se pot realiza, cu cifre fără să avem acoperire

0
121

Gheorghe Flutur, reprezentantul PNL la negocierile cu PSD, a spus, luni seara, la Realitatea Plus, că negocierile cu PSD și UDMR sunt ]n linie dreapt[.

„Am venit la București să legăm regiunile istorice ale României. Dacă o s-o mai facem cu carioca, nu este în regulă. Au trecut 30 de ani și proprietatea privată trebuie apărată.

Au fost zile întregi de discuții ca să nu trecem lucruri care nu se pot realiza. Importăm mai mult decât exportăm. Trebuie să folosim banii europeni pe promovarea produselor.

De exemplu, creșterea serviciilor publice. Avem resursă în Marea neagră pentru a o duce spre populație. Ministrul Economiei și cu cei de la PSD și UDMR am discutat. Nu am pus cifre fără să avem acoperire.

Am lucre cu domnul Dîncu la concluziile generale. Sunt multe noutăți. Pe Justiție susținem drumul european, suntem foarte aproape să ne înțelegem cu PSD. Pe pensii, ne înțelegem, dar trebuie să vedem cu cât.

Am cerut impactul economic al acestor măsuri. Și noi, liberalii, susținem majorarea pensiilor. Și pensia minimă se va majora, dar nu știm cu cât. Alocațiile la copii, la fel.

Discutăm măsuri de sprijin pentru familiile cu un venit lunar mai mic. Pentre persoanele cu handicap discutăm de o indemnizație în plus.

Am mers pe un principiuu, nu lăsăm pe cei de la Muncă să negocieze, îi chemăm și pe cei de la Finanțe”, a spus Gheorghe Flutur.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here