GREEK 4U live pe terasa Cafe-Teatru Play

0
342

Vineri, 1 iulie, începând cu ora 19:00, Greek 4U revin la Cafe-Teatru Play pentru un super concert și petrecere cu muzică grecească.

GREEK 4U este formatie de muzica de petrecere greceasca si membri ai comunitatii Elene din Bucuresti. Acompaniati de vestitul Buzuki, GREEK 4U canta piese vechi si clasice cum ar fi Maria me ta kitrina, Palamakia, Siko horepse, Na haris dar si cele mai recente si indragite melodii de petrecere grecesti.

GREEK 4U sunt una dintre cele mai dinamice trupe de muzica greceasca de petrecere din Romania. Experienta lor permite sa cante in comunitatea greaca si romana la nunti, botezuri, festivaluri, evenimente private sau petreceri corporate.

Artist fee:
Zona A – 80 lei
Zona B – 70 lei
Zona C – 60 lei
*Pretul biletului include accesul la eveniment si Peroni draught nelimitat.
Info&rezervări: 0722 217 866

Play Store iti pune la dispozitie toata gama de bauturi alcoolice si non-alcoolice pentru evenimentul tau cu libertatea totala de a alege fiecare sortiment de produs in functie de preferinte, calitate sau buget. Astfel iti poti crea propriul meniu de bauturi pentru evenimentul tau.

Livram oriunde in Craiova iar pe langa asta iti oferim consultanta in alegerea bauturilor in functie de numarul participantilor si varsta acestora si vom avea grija sa ai parte de cele mai bune recomandari.

Iar ca pachetul sa fie complet, ne ocupam in totalitate de returul produselor ramase.
Punem mare accent pe atentia la detalii iar profesionalismul, seriozitatea si anii de experienta in organizarea evenimentelor sunt doar cateva criterii pe care te poti baza atunci cand vine vorba despre alegerea ta.
Adresa : Calea Bucuresti, nr. 70

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here