Grupurile de producatori din sectorul pomicol pot beneficia de sprijin total de 1,9 milioane euro din PNDR

0
31

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale anunta lansarea, in data de 30 iunie 2020, a sesiunii de depunere a proiectelor in cadrul submasurii 9.1a – „Infiintarea grupurilor de producatori in sectorul pomicol”, cu o alocare de totala de 1.985.644 euro.

Beneficiarii sunt grupurile de producatori din sectorul pomicol, care se incadreaza in definitia IMM-urilor si care au fost recunoscute oficial de catre autoritatea competenta inainte de solicitarea sprijinului, dar dupa 1 ianuarie 2014. Alocarea va fi destinata cheltuielilor rezultate din infiintarea si functionarea grupurilor de producatori din sectorul pomicol, prevazute in planul de afaceri necesare pentru atingerea obiectivelor propuse.

Sprijinul public nerambursabil acordat este de 100% din cuantumul sprijinului si nu poate sa depaseasca 10% din valoarea productiei comercializate in primii 5 ani si suma maxima de 100.000 euro/an.

Pentru alte amanunte vizitati Portalul Afir aici !

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here