Guvernul acuza, dupa recordul de infectari : PSD+filialele de la Pro Romania, ALDE, Avocatul Poporului, CCR si din alte institutii ale statului au sabotat efortul romanilor responsabili

0
2

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, acuza PSD, Pro Romania, ALDE, Avocatul Poporului si CCR de zadarnicirea combaterii bolilor in contextul cresterii numarului de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus si ii indeamna pe romani sa respecte recomandarile autoritatilor publice si sanitare.

„555 de cazuri noi de infectare cu Coronavirus în România în ultimele 24 de ore! PSD+ filialele de la Pro Romania, ALDE, Avocatul Poporului, CCR și din alte instituții ale statului au sabotat efortul românilor responsabili de până acum și se fac vinovați de zădărnicirea combaterii bolilor.

Politizarea absurdă a epidemiei împotriva efortului guvernamental și medical de limitare a răspândirii epidemiei, negaționismul pericolului Covid pentru câștig electoral ieftin și incitarea la nerespectarea deciziilor Guvernului, conspiraționiștii de serviciu ai manipulării publice și, nu în ultimul rând, asimptomaticii liberi care nu respectă regulile de protecție sanitară și își pun în pericol sănătatea lor și a celor din jur, ne-au adus în acest punct, cu cel mai mare număr de infectări într-o singură zi de la începutul epidemiei.

Pentru o viață sănătoasă, fără Coronavirus în România, nu trebuie să mai ascultați de politicienii și propangandiștii mincinoși și iresponsabili și să respectăm cu toții recomandările autorităților publice și sanitare. Aceasta este singura soluție pentru a evita restricțiile publice impuse pentru a limita răspândirea epidemiei cu Coronavirus și nu există altă cale pentru a putea reveni la normalitate și pentru relansarea economică a României.” a mentionat Ionel Danca pe pagina de socializare.

Citeste si ...  Victor Ponta vrea o alianta Pro Romania si PSD la alegerile locale si parlamentare .. Ce se intampla la Craiova ?
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here