Guvernul condus de presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a semnat contractul pentru reabilitarea Prefecturii Dolj!

0
136

Veste extraodinara astazi pentru o reabilitare istorica, obtinuta gratie eforturilor din mandatul prefectului PNL, Nicusor Rosca. Astazi, la sediul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, a fost semnat contractul de finantare de catre ministrul PNL al Afacerilor Interne, Lucian Bode si ministrul Dezvoltarii, Attila Cseke.

Suma eligibila prevazuta in contract este de 34.829.973,13 lei, fara TVA, iar diferenta de bani necesara pentru cheltuielile neeligibile va fi suportata de MAI.

Initiativa demarata in anul 2021, in mandatul prefectului Nicusor Rosca, presupune consolidarea, reabilitarea, modernizarea si eficientizarea energetica a cladirii Palatului Administrativ al judetului Dolj.

Palatul Administrativ al Craiovei este o cladire-simbol, cu valoare istorica desavarsita, iar restaurarea sa va reda orasului o bijuterie arhitecturala, asa cum era odinioara. Palatul a fost ridicat intre anii 1907-1913 de catre arhitectul Petre Antonescu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here