Guvernul Orban 2 a primit votul de investire al Parlamentului .. Klaus Iohannis decreteaza stare de urgenta de luni

0
0

Guvernul Orban 2 a fost investit, sambata, de Parlament cu 286 de voturi „pentru”, 23 de voturi „impotriva” si o abtinere. Votul a avut loc in conditii exceptionale, deputatii si senatorii votand pe rand intr-o sala special dezinfectata, in timp ce premierul desemnat nu a participat la eveniment, fiind izolat la Vila Lac 1. Guvernul depune juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata seara, ca Romania va intra in stare de urgenta incepand de luni. Anuntul a fost facut la Palatul Cotroceni dupa depunerea juramantului de catre Cabinetul Orban 2. Aceasta stare de urgenta va face posibila alocarea de noi resurse, mai multi bani pentru medicamente si aparatura medicala necesara, cu proceduri simplificate. In Romania, pana la aceasta ora, au fost inregistrate 109 cazuri de infectii coronavirus. SUA, Italia, Bulgaria si Spania sunt printre statele care au decretat si ele stare de urgenta din cauza pandemiei.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Facebook Comments
Citeste si :   Gorj : A nins pe Transalpina! Afla cand se va inchide circulatia !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here