Hai la teatru în orașul tău! În Craiova, la Inspire Cinema!

0
192
63 / 100

Hai la teatru în orașul tău! În weekendul 27-28 noiembrie craiovenii vor putea urmări proiecția spectacolului „Muc cel mic”, un spectacol de teatru de animație, cu păpuși, pe marile ecrane ale cinematografelor din rețeaua Inspire Cinema. Spectacolul este programat pe 28 noiembrie, de la ora 12:00, la Inspire Cinema din Electroputere Parc și din Mercur Center Craiova.

Basmul lui Wilhelm Hauff, „Muc cel mic”, prinde viaţă într-un spectacol de teatru de animaţie, cu păpuşi, ilustrat cu muzică clasică. Muc, băieţelul de care toţi râd din cauza staturii lui, pleacă în căutarea norocului şi învaţă, printre altele că norocul ţi-l faci singur. Este o poveste plină de învățăminte și pentru cei doi şoricei ce citesc basmul, și pentru spectatorii chemați să învețe să aprecieze lectura şi muzica clasică.
Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor. Costul unui bilet este de 22 de lei pentru adulți și de 14 lei pentru copii.

În cadrul campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”, compania Teatru la Cinema pune la dispoziția cinematografelor piese de teatru produse de către cele mai importante instituții teatrale românești astfel încât ele să devină accesibile publicului amator de teatru de calitate. În viitorul apropiat, în portofoliul Teatru la Cinema urmează să intre și piese de teatru pentru adulți în care vor juca actori îndrăgiți precum Maia Morgenstern sau Marian Râlea.
Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care în actualul context pandemic nu pot fi prezenți în sala de cinema sau celor care nu au un cinematograf în orașul lor.

„În ziua și la ora proiectării în cinematografe, spectacolul va fi disponibil și online, pentru a fi vizionat de către cei care nu pot să ajungă în sala de cinema sau care nu au un cinematograf în localitate. Și, de asemenea, pentru toți românii aflați în străinătate. Singura condiție pentru a vedea un spectacol de teatru din confortul propriei locuințe va fi existența unei conexiuni la internet”, precizează Mihai Penișoară, directorul general al companiei Teatru la Cinema.
Această „democratizare” a accesului la piese de teatru de calitate este posibilă deoarece toate spectacolele Teatru la Cinema sunt disponibile și online, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane, pentru românii din zona urbană sau din cea rurală, din țară sau din străinătate. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.
Vă așteptăm la teatru! Vizionare plăcută!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here