Hai sa ajutam un tanar talentat sa isi indeplineasca visul!

0
311

Jurnal de Oltenia va prezinta o povestea unui copil talentat care are nevoie de ajutorul cititorilor nostrii..
Este vorba despre Voinea Mihai-Alexandru, are 14 ani si locuieste in Filiasi.
Este cel mai tanar pilot de curse la categoria 300 cc Super Sport din zona Olteniei, membru al ACSRU RACING TEAM BUCURESTI , cu licenta de pilot la ramura Viteza.

Activeza in domeniul acesta din august 2021 cand intamplator a fost descoperit dl CALIN FLORIN, Team Manager la ACSRU RACING TEAM BUCURESTI.
In septembrie a participat oficial in cursele de viteza de la NAVACK din Serbia, unde a obtinut podium in ambele etape(locul 3 si locul 2).
A evoluat rapid, participand in Campionatul National al Romaniei, Balcanic si ALPE ADRIA, unde aproape la fiecare etapa s-a clasat pe podium..

In prezent, este pe locul 3 in campionatul national al Romaniei deoarece din cauza unor defectiuni tehnice la motocicleta ce nu a putut fi remediate din motive financiare.
Voinea Mihai-Alexandru nu a putut participa in ultima etapa de la BRNO CEHIA, pierzand astfel titlul de vice-campion national.

Pentru a-si putea indeplinii visul, are nevoie de ajutorul dumneavoastra.
In ce consta acest ajutor?
Acest ajutor consta in sponsorizarea sa fie prin redirectionarea a 20% din impozitul pe profit/venit, fie prin sponsorizare directa catre clubul unde activeaza.
In continuare va atasam un link unde puteti vedea toata evolutia lui de la inceput pana in prezent.
Pentru contact :
Voinea Mihai-Alexandru
0773 344 684
0762 272 783

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here