Handbal Feminin : Bogdan Burcea și Cristiana Nica au prefatat meciul cu CSU Știința București

0
84

Handbalistele de la SCM Craiova primesc sâmbătă, de la ora 17.30, vizita nou-promovatei CSU Știința București, în etapa a 8-a din Liga Florilor.

Antrenorul echipei SCM Craiova, Bogdan Burcea, consideră că sportivele bucureștene nu trebuie neglijate și cere maximă seriozitate din partea elevelor sale.

„Jucăm împotriva unei echipe care şi-a arătat „colţii“ încă din prima etapă, de la duelul cu CSM Bucureşti. Au o grupare studenţească şi în mod sigur nu se vor preda. Ne vom face jocul, unul cât mai exact sper eu, şi să luăm toate punctele. În acest moment avem deja cinci puncte pierdute pe teren propriu şi pot să vă spun că nu luasem în calcul asta. Chiar dacă am întâlnit Zalăul şi Baia Mare, mă gândeam la alte rezultate, dar acum este cert că nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Cu siguranţă va fi un meci greu, dar suntem favoriţi şi cred că putem obţine victoria. Trebuie multă atenţie la cum abordăm meciul.”

Extrema echipei SCM Craiova, Cristina Nica, este de părere că victoria poate veni doar dacă echipa va juca la capacitate maximă pe toată partidei.

„Ne aşteaptă un meci dificil chiar dacă este vorba de o echipă nou-promovată. Vrem să obţinem victoria, să luăm punctele, dar să producem şi un joc bun. Chiar dacă sunt pe locul 13, fără punct, vor veni aici să lupte şi să spargă gheaţa. Noi încercăm de fiecare dată să reparăm greşelile pe care le facem la meciurile anterioare. Mai avem două meciuri anul acesta şi ne dorim maximum de puncte, pentru a urca în clasament.“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here