Handbal : SCM Craiova a castigat meciul cu Știința București

0
37

SCM Craiova a câștigat fără probleme meciul disputat in Sala Polivalenta, sâmbătă, în compania formației CSU Știința București, contând pentru etapa cu numărul 18 a Ligii Florilor. SCM Craiova a castigat cu scorul de 30-21.

SCM Craiova a intrat la cabine cu 8 goluri diferență (17-9). Meciul s-a jucat după același scenariu și în partea secundă a jocului, iar victoria nu a putut să-i scape grupării din Bănie, care reușește într-un final să scape de seria negativă din campionat.

SCM Craiova urcă la cota 28 de puncte, în vreme ce „studentele” din Capitală rămân și după această partidă fără punct câștigat în actuala ediție de campionat.

SCM CRAIOVA: Curmenț, Zoqbi De Paula – Mugosa 13 goluri (3 din 7 m), Pașcan 4 (1 din 7 m), Bojicic 3, Burcea-Zamfir 3, Jipa 3, Cace 2, Milosavljevic 2, Milic, Malovic, Grigorie, Tudorică, Resetar. Antrenor: Bogdan Burcea.

ȘTIINȚA BUC.: Anghel, Toma, Cojocaru – Șerban 6, Bizău, Lăscătau 4 (1 din 7 m), Căprar 2, Leuștean 1, Gîjulete 1 (1 din 7 m), Cavlovic 1, Petre 1 (1 din 7 m), Dăscălete 1, Marin. Antrenor: Sorin Bârză.

Aruncări de la 7 m: 4/4 – 3/6

Eliminări x 2 min: 5-1

„Așteptam de foarte mult timp acest succes, primul din 2024. Am uitat să mă și bucur între timp. Sunt trei puncte importante și mă încântă atitudinea echipei, în special din prima repriză. Este drept, nu am menținut același ritm tot meciul, dar e un prim pas bun. Am mare încredere în viitor. Sunt convinsă că este un nou început. O mai avem pe Krpez de așteptat și sperăm că va fi din ce în ce mai bine pe viitor. Obiectivul nostru rămas este să câștigăm toate meciurile până la final.“, a declarat antrenorul secund al Craiovei, Florentina Stanciu.

Pentru SCM Craiova urmează meciul de la Târgu Jiu, programat vineri, 15 martie, de la ora 17:30, în direct pe Pro Arena.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.