Handbal : SCM Craiova intalneste Dunarea Braila..

0
246

SCM Craiova şi Dunărea Brăila se intalnesc duminică seară, de la ora 18.00. Partida va conta pentru etapa a 17-a din Liga Florilor.
Adversarele vin cu un moral bun dupa parcursul excelent din ultimele etape.. Dunarea Braila are 4 victorii si spera ca duminica seara sa castige duelul din Sala Polivalenta ..

Antrenorul secund al Craiovei, Florentina Stanciu, a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre duelul de duminică şi a spus faptul că îşi doreşte o altă faţă a echipei sale în meciurile care urmează.

„Ne aflăm în faţa unui joc extrem de greu şi suntem pregătite pentru un astfel de duel. Nu pot spune că suntem mulţumiţi de ce am realizat până acum. Ne dorim o altă atitudine de la jucătoare. Suntem datori faţă de public şi vrem să le arătăm un alt joc, o altă faţă a echipei.

Este cazul să arătăm lucrurile bune pe care le-am mai demonstrat şi în alte dueluri. Avem inconstanţă în jocuri, ne pierdem luciditatea. Poate nu gestionăm bine finalurile întâlnirilor, câteodată nici nu începem aşa cum ne-am dorit, dar trebuie să jucăm precum o echipă unită.

Totul pleacă de la dorinţa de autodepăşire, pe care sperăm să o aibă fiecare dintre sportive. Putem surprinde Brăila atât printr-o defensivă puternică, cât şi printr-un joc bun în atac. Jucăm acasă şi avem datoria să ne apărăm terenul“, a explicat Florentina Stanciu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here