Handbal : SCM Craiova întâlnește joi, în deplasare, formația Gloria Buzău

0
208

Echipa de handbal feminin SCM Craiova întâlnește joi, în deplasare, formația Gloria Buzău, într-o confruntare din etapa cu numărul 20 a Ligii Florilor.

Handbalistele pregătite de Bogdan Burcea sunt pregătite să repete evoluția din bună din meciul cu CSM București, dar de data aceasta să obțină și un rezultat pozitiv. In acest moment SCM Craiova este pe locul 8 în ierarhia momentului, cu 25 de puncte la activ iar gazdele ocupă în prezent locul 5, cu 40 de puncte acumulate.

„Ne aşteaptă un meci dificil, suntem conştiente, dar mergem acolo la victorie. În ultimele meciuri, echipa a prezentat un meci bun. Contează mult mobilizarea fetelor şi suntem încrezătoare într-un rezultat pozitiv. Va urma, apoi, o pauză bună, la timpul potrivit şi ne bucurăm că vom avea timpul necesar să pregătim jocurile care vor veni. Fetele accidentate sunt mai aproape de revenire, iar această pauză competiţională le va fi benefică.“, a declarat antrenorul secund SCM Craiova, Florentina Stanciu

Partida de la Buzau va fi arbitrată de Claudiu Belean și Ștefan Hendrea, iar observator din partea Federației Române de Handbal va fi Diana Ciulei.

În tur, la Craiova, Gloria Buzău s-a impus cu scorul de 27-23.

LIGA FLORILOR – ETAPA 20
VINERI, 24 MARTIE
CSM București – Minaur Baia Mare 32-24 (19-13)

JOI, 30 MARTIE
17:00 CSM Slatina – Măgura Cisnădie
17:30 Dunărea Brăila – Gloria Bistrița (Pro Arena)
18:00 Gloria Buzău – SCM CRAIOVA
18:00 CSM Tg.jiu – HC Zalău
19:15 Rapid București – SCM Rm.Vâlcea (Pro Arena)

DUMINICĂ, 2 APRILIE
17:00 Dacia Mioveni – CSM Galați

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here