Ieri a avut loc prima ședință a Consiliului Național al Forței Dreptei! Nicolae Giugea : Forța aceasta suntem noi și oamenii care mai cred în onestitate.

0
384

Ieri a avut loc prima ședință a Consiliului Național al Forței Dreptei la Bucuresti .
În doar 2 luni de zile de la înregistrarea partidului , Conducerea Forței Dreptei a reusit înființarea a 24 de filiale la nivel de județe și sectoare ale municipiului București. Până la 1 iulie isi propun să aiba constituite organizații în toate județele și sectoarele, iar până la sfârșitul anului în minimum jumătate plus unu din localitățile României.

Ludovic Orban a declarat: „Astăzi(nr. ieri), la prima reuniune a Consiliului Național al Forța Dreptei, am făcut o evaluare asupra dezvoltării partidului în plan local și am fixat obiectivele pentru acest an.
În doar 2 luni de zile de la înregistrarea partidului am reușit înființarea a 24 de filiale la nivel de județe și sectoare ale municipiului București. Până la 1 iulie ne propunem să avem constituite organizații în toate județele și sectoarele, iar până la sfârșitul anului în minimum jumătate plus unu din localitățile României.
În toamna acestui an vor avea loc alegeri la nivelul organizațiilor locale și județene, iar Congresul va avea loc în primele luni ale anului viitor. De asemenea, începem demersurile pentru constituirea comisiilor de specialitate ale Forței Dreptei.
Dorim ca în cursul acestui an să obținem recunoașterea la nivel european. Vom depune cerere de înscriere în Partidul Popular European, formațiunea politică de centru-dreapta de la nivel european cea mai apropiată de valorile principiile și ideile care stau la baza funcționării formațiunii noastre politice.
În ceea ce privește alegerile locale parțiale, Forța Dreptei intenționează să se prezinte cu candidați proprii în cele peste 30 de localități în care au fost vacantate mandate de primari.”

Deputatul Nicolae Giugea a fost prezet la Consiliului Național al Forței Dreptei a declarat : „Astăzi (nr. ieri) a avut loc prima ședință a Consiliului Național al Forței Dreptei. Noul partid, singurul care reprezintă dreapta pe scena politică de la noi, are deja o strategie bine pusă la punct. În perioada următoare vom consolida structurile din teritoriu, deoarece suntem conștienți că electoratul de dreapta are nevoie de o forță care să îl reprezinte.
Și Forța aceasta suntem noi și oamenii care mai cred în onestitate.”

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here