Imagini de la Electroputere Mall , cati craioveni asteapta sa intre in mall …

0
16

Ordonanta Militara intra din aceasta seara in viguare iar in Electroputere Mall raman doar farmaciile si hypermarket-ul Auchan deschis .

In aceste momente am primit o filmare de la un cititor prin care ne-a semnalat numarul mare de persoane care vor sa isi faca ultimele cumparaturi de la magazinele din Electroputere Mall …

Ordonanta militara impotriva raspandirii COVID-19 care va regla tot ce se intampla in zilele urmatoare:

Art.1. – (1) Se suspenda temporar activitatea in cabinetele de medicina dentara.
(2) Prin exceptie, sunt permise interventiile stomatologice de urgenta.
(3) Masura se aplica incepand cu data de 22 martie 2020, ora 22.00, ora Romaniei.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Art. 2. – (1) Se suspenda temporar activitatile de comercializare cu amanuntul, a produselor si serviciilor, in centrele comerciale in care-si desfasoara activitatea mai multi operatori economici, cu exceptia vanzarii produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice si a serviciilor de curatatorie.
(2) Prin centru comercial se intelege „structura de vanzare cu suprafata medie sau mare in care se desfasoara activitati de comercializare cu amanuntul de produse, servicii de piata si de alimentatie publica, ce utilizeaza o infrastructura comuna si utilitati adecvate”, astfel cum este reglementat in anexa la Legea nr. 296/2004 privind Codul consumului, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
(3) Masura se aplica incepand cu data de 22 martie 2020, ora 22.00, ora Romaniei.

Facebook Comments
Citeste si :   Craiova : Restrictii ale circulatiei rutiere in Centrul Craiovei pe 24 ianuarie cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here