IMAGINI INCREDIBILE Polițiștii încătușează un șofer drogat, care fugise de un filtru și a făcut accident

0
20

Urmărire pe străzile din Brașov pentru oprirea unui șofer aflat la volan sub influența drogurilor. Totul s-a întâmplat în urmă cu puțin timp în cartierul Tractorul. Polițiștii au pornit în urmărirea vehiculului condus de bărbatul de 29 de ani, punând în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

Șoferul a încercat să scape de urmăritori și a demarat, gonind cu poliția pe urme pe 13 Decembrie. La intersecția cu Zaharia Stancu fugarul a încercat să vireze pe strada laterală, dar a intrat intrarea ș a încălecat scuarul separator al benzilor de mers. În urma impactului, mașina bărbatului urmărit s-a avariat, oprindu-se. Bărbatul a fost încătușat imediat și testat cu aparatul DrugTest, care a evidențiat consumul de stupefiante, potrivit brasovstiri.ro.

„În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive prezente în organism.​Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.​În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal”, se arată într-un comunicat al IPJ Brașov.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here