In Bailesti #SePoate ! Proiectul „Construire bază sportivă TIP 1 în municipiul Băileşti” a intrat „în linie dreaptă”

0
28

În anul 2019 Primăria municipiului Băileşti a depus documentaţia aferentă conform „Ghidului de depunere” pentru a beneficia de finanţare nerambursabilă pentru proiectul „Bază sportivă TIP 1”, proiect ce face parte din Subprogramul „Complexuri sportive”, realizat prin programul susţinut de CNI.

După evaluarea documentaţiei, proiectul a fost admis, iar la finele anului 2020, proiectul se află în faza finală de licitaţie pentru lucrările de execuţie.
În data de 13.01.2021, s-a semnat protocolul de predare – primire a amplasmentului din strada Horia Closca şi Crişan, POZ. 196, urmând ca în luna martie constructorul să înceapă lucrările de execuţie.Suprafața de teren necesară construirii bazei sportive TIP 1 este de 13.202 mp (lungime 164m, lățime 80,5m).

Baza sportivă a municipiului Băileşti, va avea următoarele funcțiuni:
– teren sportiv de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF (105m x 68m), cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori;
– teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20m x 40m;
– clădire vestiare și clădire administrativă;
– parcare pentru autovehicule și autocar;
– valoarea Bazei sportive de tip1 este de 5.633.960 lei.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here