In Malu Mare SE POATE ! Adela Gherghe castiga PRIMARIA Malu Mare !

0
181

Malu Mare si-a dorit schimbarea chiar daca cu multe intamplari nu tocmai normale dar dorinta cetatenilor a fost mult prea mare incat metodele ilegale nu au reusit sa faca diferenta.

Ilie Dodocioiu este istorie pentru Malu Mare . Adela Gherghe a castigat alegerile locale iar de aseara a inceput petrecerea pe strazile comunei ..

Cu o energie fantastica impreuna cu o dorinta cum rar gasesti , Adela Gherghe a inceput campania de acum cativa ani . A inceput sa-si creioneze o echipa cu care a inceput apoi sa tureze motoarele . A reusit sa  discute cu fiecare om de cateva ori . A incercat sa ajute multi locuitori dar si sa se implice in actiuni umanitare .

Sunt multe de spus despre Adela iar in perioada urmatoare cu siguranta ii facem o vizita …

Principalul contracandidat , Ilie Dodocioiu a apelat la toate metodele posibile si imposibile dar nu a reusit sa continue la Primaria Malu Mare ..

Au fost multe momente pe care noi le-am relatat dar sunt istorie ..

Malu Mare are o alta directie acum iar echipa cu care Adela Gherghe a reusit sa castige aceste alegeri va schimba comuna Malu Mare..

Am reusit sa fiu la o cafea cu si despre Adela Gherghe iar acolo ne-a marturisit o parte din programul ei dar si o parte interesanta din copilarie ..

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here