Salubritate Craiova demarează, în data de 10 aprilie 2024 și până pe 30 aprilie 2024, în intervalul orar 22:00 – 06:00, în funcție de condițiile meteorologice existente, lucrări de larvicidare și dezinsecție pe raza Municipiului Craiova, în zone cu luciu de apă și spații verzi.

Lucrările de larvicidare si dezinsecție pentru combaterea insectelor dăunătoare se vor face prin pulverizare terestră, iar suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de aproximativ 800 hectare, ce reprezintă spațiile verzi din Municipiul Craiova.

Menționăm că se vor folosi pentru larvicidareși dezinsecție substanțele din grupa a III-a de toxicitate, Vectobac WG și Microsin, avizate de către Ministerul Sănătății. Conform fișelor de securitate ale produselor, soluțiile de lucru utilizate nu sunt periculoase pentru mediu și nu prezintă niciun pericol pentru oameni, animale, pești și păsări.

Recomandăm pe cât posibil evitarea deplasărilor în timpul operațiunii și imediat după încheierea lor.

Totodată, reamintim apicultorilor că, în intervalul menționat trebuie să ia măsurile necesare pentru protejarea albinelor.

https://www.facebook.com/SalubritateCraiova

https://www.instagram.com/salub.craiova

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *