IN PREMIERA PENTRU CRAIOVA! South Music Factory creeaza prima comunitate de muzicieni.

0
143

South Music Factory creeaza prima comunitate de muzicieni (instrumentisti si solisti vocali).

South Music Factory, doreste, ca prin aceasta miscare, sa doboare barierele dintre generatii si sa ii uneasca intr-un mod frumos si construnctiv. Trupa mizeaza, in special pe artistii din noua generatie, care trebuie sa invete faptul ca in arta nu au ce cauta orgoliile si competitiile distructive.

Noua generatie are nevoie de repere si indrumare spre a putea deveni artisti, in primul rand cu valori morale si apoi artistice, pentru a-si putea modela propria identitate muzicala.
Scopul acestei comunitati este de a dezvolta diverse proiecte muzicale, in care membrii comunitatii South Music Factory sa fie integrati pe rand, sau toti odata, in functie de dimensiunea concertelor.
Vrei sa devii membru South Music Factory?

Joi, 4 aprilie, South Music Factory deschide scena pentru muzicienii orasului Craiova. In acea seara, o parte dintre membrii trupei vor performa alaturi de cei ce doresc sa se alature acestei comunitati, intr-o maniera de jam session. Fie ca activezi sau nu intr-o trupa, esti binevenit atat tu cat si membrii trupei tale.
Alege doua piese din stilul care te (va) reprezinta, interpretate vocal sau instrumental, (exclus muzica populara si „alte derivate”) si vino pe scena alaturi de noi. Negativele nu sunt acceptate.

Dorim sa subliniem faptul ca aceast eveniment NU ESTE UN CONCURS ci o intalnire intre muzicieni.
Pentru a va anunta prezenta la aceasta intalnire, precum si pentru a primi eventuale lamuriri, va rugam sa accesati mesageria privata South Music Factory .

Intrarea în club se face începând cu ora 19.00
Open stage: ora 20.00
Suport eveniment: 15 lei
Cult Music Club – Str. C.D. Fortunescu Nr.18

Viziunea lui Claudiu Sarpe incepe sa prinda contur in orasul nostru. Experienta acumulata trebuie sa fie “transferata” si catre alti craioveni.
Orele din studio fac parte din dezvoltarea unui tanar artist dar adevarata provocare este intalnirea cu publicul. Claudiu Sarpe a reusit sa integreze doi baieti in trupa chiar daca timpul nu a fost cel mai bun prieten..
Craiova a fost un reper in privinta artistilor doar ca acum situatia este cu totul alta. Cei care reusesc sa-si infrunte temerile, fricile si alte obstacole vreau sa stie ca acum este momentul pentru urmatorul nivel. South Music Factory nu este o trupa obisnuita. Este o miscare iar aceasta provocare a venit ca o continuare a miscarii.
Cu aceasta ocazie vreau sa transmit noii generatii de muzicieni, ca este MOMENTUL lor si nu trebuie ratat.
Aveti cele mai bune metode de a invata iar South Music Factory este locul in care puteti atinge cele mai importante performante. Va multumesc si va astept in Cult Music Club. Cu respect și considerare, Ciurezu Marian-Bogdan.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.