Video : In timpul pandemiei , PSD Dolj petrece in caminul din Orodel . O parte din primari impreuna cu familia Vasilescu au sfidat regulile ..

0
70

Azi la Orodel , a avut loc o „sedinta” de partid speciala . PSD Dolj a petrecut cu lautari de parca pandemia nu ar exista . Aproximativ 150 de persoane au petrecut in Caminul Cultural pret de cateva ore . 

La aceasta petrecere , pentru ca sedinta nu o putem numi, a fost si familia Vasilescu care sunt deja in campanie electorala.

Totul a fost frumos pana am aparut si am inceput sa perturb acest eveniment interesant la care au participat primarii psd din zona ..

Am ajuns la Caminul Cultural unde am fost intampinat de baiatul primarului din Orodel , Jane Valcomeanu , care si-a insusit caminul cultural pe persoana fizica ..

Ghionionul lui este ca eu am apucat sa filmez curtea caminului care era plina de masini .

Dupa amenintari si multe vorbe urate aruncate,am filmat o alta casa . In secunda doi apare un alt om sa spuna ca e casa lui si ca nu am voie sa filmez ..

Am mers cativa metri si am continuat transmisia live .. Am explicat celor prezenti situatia si in acelasi timp am primit mesaje ca se sunase la 112 ..

La 30 de minute apare prima masina de politie care nu merge la caminul cultural , alege o alta strada si dispare . In acelasi timp a fost sparta petrecerea si au inceput masinile sa plece ..

La aproximativ o ora , apare 2 masini de politie care au ajuns in final la caminul cultural .. Au numarat persoanele din camin iar apoi au plecat ..

Fara sa-mi acorde o secunda atentie , lasandu-ma acolo cu peste 50 de persoane , au plecat ca si cum petrecerea nu a existat ..

Baiatul lui Jane Valcomeanu , primarul PSD din Orodel,a inceput sa discute cu mine . L-am refuzat dar a mers dupa mine avand cu totul alte intentii .. Am plecat de acolo si am inceput sa merg ramanand in live ..

Cu teama si cu baiatul primarului in spatele meu , acompaniat de alte persoane am mers aproximativ 200 de metri .. Am reusit sa scap , cineva vazand live-ul a venit sa ma ajute ..

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here