Inca o campanie reusita marca PSD : Integramele cu Lia Olguta Vasilescu au devenit virale !

0
98

Craiova este in top iar Lia Olguta Vasilescu nu se dezminte cand vrea sa ramane pe primul loc . Daca din peisaj a disparut Viorica trebuie sa fie cineva de care sa rada o tara intreaga …

Aflu zilele trecute ca PSD a trecut la alt nivel , am crezut ca si-au schimbat pe aia de gandesc (oricum sunt putini dar vad ca si astia trebuie scosi la pensie).. 

Prin Craiova au fost distribuite integrame dupa chipul(photoshopat) si asemanarea doamnei Vasilescu ..

Au fost distribuite atat de mult incat au ajuns virale pe retelele de socializare iar o mare parte din comentarii nu putem sa le reproducem aici ..

Un internaut face o descriere excelenta a revistei : Bune de foc, de curatat teci, de pus pe masa sa nu pice zaibar direct pe musamaua cu cirese!

Sunt sigur ca voi n-ati avut curiozitatea sa completati imbeclilitatea asta, usor gresita (unde am subliniat cu verde inchis), dar rezolvarea ei e geniala prin IMBECILITATEA de care dau dovada „creierele” campaniei electorale din PSD!
Cum eu n-am avut dezlegarile (date in revista), caci se pare ca PSD-ului i-a fost frica de nivelul de inteligenta al membrilor sai, mi-a luat putin timp sa rezolv problema, neavand dubii asupra VERTICALEI SI A ORIZONTALEI ELECTORALE…

Totusi, sunt surprins ca Lia Olguta Vasilescu, a aprobat integrama sau cineva din PSD a vrut sa isi bata joc de duamna …si i-a pus-o pe-aia grea de tot in integrama:
STRADA FRANCEZA, care avea raspunsul RUE!
Pai ce-ai facut Bobita, i-ai dat la plexul solar Duamnei si ai lasat-o fara aer?!
Vorbesti de funie in casa spanzuratului?
Pai la voi, tot partidul a avut nota 2 la Limba Franceza si asta prin insumarea notelor de la TOTI membrii partidului…
Voi ati uitat caznele Duamnei pe la ONU, cand ne spunea ea de MARS TRAMVAI?!

Inca o campanie reusita marca PSD : Integramele cu Lia Olguta Vasilescu au devenit virale !
Inca o campanie reusita marca PSD : Integramele cu Lia Olguta Vasilescu au devenit virale !
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here