Incă trei tramvaie furnizate de polonezii de la PESA au ajuns în depoul RAT Craiova

0
116

În anul 2021, a fost încheiat un contract de furnizare a 17 tramvaie noi, cu lungimea de 27 de metri, cu producătorul polonez PESA.
Pe 1 decembrie a sosit primului tramvai iar azi au ajuns inca 3 tramvaie in depoul Rat Craiova.

“Alte trei tramvaie din cele 17 achiziționate de Primăria Craiova au ajuns în această dimineață în depoul RAT. Noile tramvaie urmează a fi testate, până la parcurgerea unei distanțe de 500 km fiecare, pe timpul nopților, să fie recepționate și înmatriculate, pentru a putea ieși pe traseu.

Tramvaiele construite pentru Craiova au o lungime de 27 m, cu 58 de locuri pe scaune și capacitate de 218 locuri, spațiu pentru persoane cu dizabilități, sunt echipate cu sisteme de diagnosticare, aer condiționat, WiFi și prize USB, fiind modelul Twist, cel mai modern proiect de tramvai al producătorului polonez PESA.”,a declarat Olguta Vasilescu..

Tramvaiele au următoarele caracteristici generale:
– lungime tramvai – 27 m;
– număr locuri pe scaune – 58 locuri;
– capacitate totala – 218 locuri;
– greutate bruta maxima – 55513 kg.
Cele 17 tramvaie marca PESA care vor deservi transportul electric in Municipiul Craiova respecta cerințele legislației in vigoare cu privire la siguranța și confortul călătorilor.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here