Inca un barbat a fost arestat in urma scandalului de la Unirea . Numarul celor arestati a ajuns la sase ..

0
24

In cursul zilei de ieri, fata de cei 5 barbati, cu varste cuprinse intre 22 si 49 de ani, care au participat la scandalul soldat cu decesul unei persoane, in comuna Unirea, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

De asemenea, in baza unui mandat de aducere emis de Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj, in fata instantei de judecata a mai fost prezentat cu propunere de arestare preventiva un tanar de 25 de ani, care ar fi participat la altercatie.

Instanta de judecata a emis si fata de aceasta persoana un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile, acesta fiind pus in aplicare de politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Dolj.

Astfel, in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Dolj au fost introdusi 6 barbati, cercetati pentru comiterea infractiunii de incaierare din care a rezultat decesul unei persoane.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here