Inca un proiect aprobat pentru SCJU Craiova ! Consolidarea capacităţii de gestionare a crizei sanitare COVID- 19!

0
128

SCJU Craiova are inca un proiect aprobat ! Proiectul „Consolidarea capacităţii de gestionare a crizei sanitare COVID- 19” a primit 100 de puncte si urmeaza sa primeasca finantarea din fondurile europene.
SCJU Craiova continua astfel la atragerea fondurilor europene .
Investiţia vizează dotarea Spitalului cu echipamente medicale, echipamente de protecţie, dispozitive si materiale sanitare necesare pentru tratamentul pacienţilor cu infecţie COVID –19 si pentru gestionarea situaţiei de urgenta provocata de criza COVID – 19.

Proiectul contribuie la indeplinirea Obiectivului Specific (OS) 9.1 Cresterea capacităţii de gestionare
a crizei sanitare COVID-19, intrucat vizeaza promovarea investiţiilor necesare pentru consolidarea capacităţii de reacţie a Spitalul Clinic Judeţean De Urgenta Craiova la criza de sanatate cauzata de răspândirea virusului SARS-CoV-2.
Limitarea răspândirii virusului, precum si a efectelor extrem de grave ale acestuia asupra populaţiei României, poate fi realizata doar prin asigurarea disponibilităţii aparaturii si dispozitivelor medicale.

Pana in prezent Spitalul Clinic Judeţean de Urgenta Craiova a implementat mai multe proiecte atât din fonduri naţionale cat si din fonduri europene, astfel demonstrând capacitatea de management si implementare a prezentului proiect.
Implementarea proiectului se va realiza in Centrul de Cardiologie unde sunt arondate 120 de paturi(90 paturi secţia de cardiologie si 30 de paturi pentru secţia de chirurgie cardiovasculara).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here