Încă un român a fost găsit mort în apele insulei Lefkada, Grecia

0
383

O vacanță în Grecia s-a încheiat tragic pentru un român. Bărbatul a murit în apele insulei Lefkada după ce barca în care se afla alături de câțiva prieteni a fost răsturnată de o furtună violentă.

O vacanță în Grecia s-a încheiat tragic pentru un român. Bărbatul a murit în apele insulei Lefkada, în apropiere de Kefalonia, după ce barca în care se afla alături de câțiva prieteni a fost răsturnată de o furtună violentă, conform realitatea.net. Se pare însă că victima consumase alcool și nu știa să înoate.

Cele nouă persoane au fost date dispărute mai multe ore. Ele închiriaseră o barcă, dar vremea urâtă și curenții puternici i-au purtat mult prea departe de malul din Kefalonia. Echipajele au fost alertate de urgență, iar proprietarul ambarcațiunii împreună cu echipaje de salvare au plecat imediat în căutarea celor dispăruți.

După ce au fost găsite primele cinci victime care se aflau în stare stabilă, căutările au continuat. În cele din urmă, au fost recuperați și ceilalți patru români, însă unul dintre ei nu a mai putut fi salvat.

Echipajele de prim-ajutor au încercat zeci de minute să-l resusciteze pe bărbat, însă fără nicio șansă. Acesta nu a răspuns manevrelor medicale, iar în cele din urmă a fost declarat mort. Din primele informații, acesta ar fi băut și nu știa să înoate.


În luna iulie, o altă tragedie se petrecea în Grecia. Primarul din Amărăştii de Jos, Constantin Dinu, și-a pierdut unicul fiu în vârstă de doar 25 de ani, în Grecia. Vacanţa pe care Radu o aşteptase foarte mult i-a adus sfârşitul.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here