Inca un transfer pentru FCU Craiova ! Danny Henriques a semnat azi ..

0
123

FCU Craiova continua transferurile pentru partea secunda a sezonului. Matheus Mascarenhas a fost primul transfer iar azi a ajuns sub comanda lui Nicolo Napoli si Danny Henriques..

Fundașul central, de picior stâng, cu dublă cetățenie, atât olandeză, cât și portugheză, Danny Henriques, a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

În vârstă de 25 ani, născut în orașul Rotterdam, Danny a crescut în academia celor de la Excelsior, echipă care se află, în acest moment, pe locul 13 în Eredivisie.

Fundașul olandez a debutat în fotbalul mare în iarna anului 2020, atunci când se afla în lotul celor de la B Sad, într-un meci din prima ligă din Portugalia, împotriva celor de la Santa Clara, pierdut cu scorul de 2-0.
De-a lungul ultimilor ani, Danny a mai trecut pe la echipe precum: Excelsior, SC Cambuur, Vilafranquense și B Sad.
În prima parte a acestui sezon, el a bifat 18 partide în tricoul celor de la B Sad și a înscris un singur gol, într-un meci încheiat la egalitate cu Vitória Guimarães din Cupa Allianz, scor 2-2. De asemenea, el a fost căpitanul formației din eșalonul secund al Portugaliei.
Danny Henriques va îmbrăca tricoul cu numărul 34 la Craiova.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here