Incendiu la noul terminal de la Aeroportul Craiova

0
177

Un incendiu a izbucnit, astazi, in incinta noului terminal al Aeroportului Craiova. Angajatii au fost cei care au stins incendiul, intr-un timp destul de scurt.

“Echipele de interventie in caz de situatii de urgenta ale Aeroportului International Craiova au intervenit la un incendiu izbucnit in santierul noului terminal.

Au ars materiale de constructii aflate in fata cladirii noului terminal, din cauza scanteilor unui aparat de sudura utilizat cu neglijenta de muncitorii aflati pe santier.
Focul nu a afectat desfasurarea operatiunilor aeroportuare. Pagubele rezultate in urma acestui incident cad exclusiv in sarcina constructorului de pe santier.”, a declarat Sorin Manda, directorul Aeroportului Craiova.

“La incendiul din Municipiul Craiova, Aeroportul International Craiova ard materiale de constructie (polistiren) in interiorul halei, cu degajare puternica de fum. Incendiul este localizat. Pana in acest moment nu au fost identificate victime. Incendiul este lichidat. A ars in interiorul unei hale pe o suprafata de aproximativ 100 mp si s-au degradat 150 mp de tocarie si geam termopan”, a transmis ISU Dolj.

“În cursul zilei de astăzi, pe șantierul destinat extinderii Aeroportului Internațional Craiova, a avut loc un incident nefericit: un incendiu cauzat de aprinderea accidentală a unor bucăți de polistiren. Dorim să vă informăm că, din fericire, acest incident nu s-a soldat cu victime, iar deteriorările materiale apărute nu au afectat structura clădirii.
⏩ Echipa noastră, împreună cu partenerii implicați în proiect, iau deja măsurile necesare pentru remedierea daunelor în cel mai scurt timp și pentru a se asigura că acest eveniment nu va aduce nicio întârziere în cadrul planului de execuție.
👷‍♂️ Suntem angajați să continuăm lucrările cu aceeași determinare și eficiență, punând întotdeauna pe primul loc calitatea lucrării executate.
🙏🏻 Mulțumim pompierilor de la Aeroportul International Craiova pentru intervenția rapidă și eficientă, care a contribuit semnificativ la limitarea daunelor.”, a declarat constructorul noului terminal.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.