Incep lucrarile la Tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Pitești

0
16

Şeful Cancelariei primului ministru, Ionel Dancă, a declarat vineri că 55 km din drumul expres Craiova – Piteşti sunt deja în lucru.

Tronsonul 4 are o lungime de 31,81, va fi construit între limita administrativă dintre județele Olt și Argeș și intersectia cu autostrada 1 București – Pitești și va tranzita teritoriile localităților Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni, Oarja.

“Alte câteva proiecte de acte normative adoptate în şedinţa de Guvern de ieri au ca obiectiv derularea proiectelor de investiţii, Guvernul actual, condus de premierul Ludovic Orban, fiind ferm angajat în creşterea ritmului de execuţia a lucrărilor de infrastructură care au întârziat nepermis de mult ca urmare a modului deficitar de pregătire a acestora de către guvernele anterioare şi iată cu fiecare act normativ Guvernul face progrese în desfăşurarea acestor proiecte”, a spus Şeful Cancelariei primului ministru, Ionel Dancă

El a precizat că a fost adoptată o hotărâre de Guvern care pregăteşte tronsonul patru al drumului expres Craiova – Piteşti.

“Astfel a fost adoptată o hotărâre de Guvern care pregăteşte tronsonul patru al drumului expres Craiova – Piteşti pentru desfăşurarea lucrărilor de proiectare şi execuţie, respectiv o hotărâre de Guvern pentru exproprierea unor imobile pe raza judeţului Argeş a acestui tronson, în valoare de 5,1 milioane de lei”, a explicat Dancă. El a mai afirmat că pe drumul expres Craiova – Piteşti sunt în execuţie 55 de kilometri. “Drumul expres Craiova – Piteşti este un proiect care încă de la preluarea guvernării a fost un obiectiv principal şi spre deosebire de imaginile de tristă amintire a celor care deschideau şantierul la acest proiect de infrastructură improvizând borduri în câmp, astăzi Guvernul liberal a accelerat ritmul de execuţie pe acest proiect de infrastructură astfel încât 55 de kilometri pe acest drum expres Craiova – Piteşti sunt în execuţie şi sunt pregătite următoarele tronsoane pentru deschiderea frontului de lucru”, a mai declarat şeful Cancelariei primului ministru.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  S-au semnat contractele pentru construcția ultimelor două tronsoane ale Drumului Expres Craiova - Pitești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here