Incident cu Daniel Ghiță în plenul Camerei Deputaților

0
134

Deputatul PSD Daniel Ghiță a fost atenționat, marți, în ședința de plen, să-și pună masca de protecție sau să părăsească sala, apelul fiind făcut de președintele de ședință, Cristina Prună (USR). Momentul a provocat rumoare în sală.

„Rog colegii parlamentarii sa se conformeze regulii privind portul mastii de protectie”, a spus Cristina Prună. În sală au apărut vociferări, iar președintele de ședință le-a cerut liderilor de grup să vorbească cu colegii din bănci care nu poartă mască de protecțe.

„Atentionez colegii fara masca sa se concofrmeze regulilor, daca nu sa paraseasca sala pana si revizuiesc comportamentul. Sunt doi colegi in spate, ii vad de aici”, a continuat Prună. „Colegii chestori, va rog”, a indicat ea, care i-a rugat pe deputatii care nu purtau masca sa isi respecte ceilalti colegi.

„Domnule coleg, daca puteti sa va puneti masca si sa o purtati in mod corect. Dle deputat Ghita, cu dvs vorbesc”, i s-a adresat Prună deputatului PSD.

În sală au apărut vociferări. „Te mananca pielea!”, a strigat cineva.

„Avem un coleg chestor care poate sa-l atentioneze pe dl Ghita?”, a întrebat Prună.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here