Industria ospitalității invită reprezentanții noului guvern la dialog

0
127

Întâlnirea dintre reprezentanții noului guvern și membrii Federației Patronale a Industriei Ospitalității (FIO) va avea loc pe 7 decembrie la Hotel Ramada, în Craiova. Patru miniștri au răspuns invitației lansate de federație în parteneriat cu Primăria Craiova.

Federația Patronală a Industriei Ospitalității (FIO), prin:
-HORETIM (Timiș)
-Horeca Transilvania (Cluj)
-RESTO Constanta
-HORECA Bacău
-Breasla Cârciumarilor Brașov
-Org. Patronală a Cârciumarilor Brașoveni
-Horeca Arges
-Horeca Oltenia (Dolj).

Anunță Adunarea Generală a Federației ce va avea loc pe 7 decembrie la Craiova.

Federația a invitat la întâlnire și reprezentanții noului Guvern al României pentru a discuta urgent viitoarele măsuri de sprijin pentru acest sector puternic afectat de pandemia de coronavirus și de deciziile uneori haotice ale autorităților în acest context.

La întâlnire vor participa :
Ministrul Muncii și Solidarității Sociale – d-nul Marius Budăi
Ministrul Economiei – d-nul Florin Spătaru
Ministrul IMM urilor și Turismului – d-nul Daniel Cadariu
Ministrul Sănătății, prin reprezentant, d-nul Levente Vass, secretar de stat.

„Avem încredere în găsirea unui dialog real între antreprenori și noul cabinet, în prioritizarea relansării mediului de afaceri autohton, în găsirea de soluții pentru a trece peste această pandemie care a afectat în mod excepțional industria ospitalității și turismul românesc. As vrea în acest sens să le mulțumesc Doamnei Primar Lia Olguța Vasilescu și Primăriei Craiova, pentru sprijinul acordat organizării acestui eveniment, dar și miniștrilor care au răspuns pozitiv invitației noastre .” a menționat Corina Macri, Președintele Federatiei.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here