Infiintarea Serviciului de gestionare a cainilor fara stapan a trecut de votul CL Craiova

0
134

Gestionarea câinilor fără stăpân din Craiova a trecut de Consiliul Local Craiova. Atribuirea directă a contractului de delegare pentru serviciul de gestionare a câinilor fară stapân, către S.C. Salubritate Craiova S.R.L. a trecut de CL Craiova.
Administratia locala a emis o Nota de Rectificare la finalul sedintei Consiliului Local Craiova prin care a validat votul Proiectului de hotărâre privind înființarea Serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân, la nivelul municipiului Craiova.

„Având în vedere că la stabilirea rezultatului votului pentru punctul 4 de pe ordinea de zi, secretarul general al municipiului Craiova a anunţat 13 voturi „pentru”, rezultate din numărul celor înregistrate în aplicaţie ( mai puţin votul domnului Marinescu Radu care a anunţat că îşi modifică opţiunea din vot „ pentru”, în abţinere ), fără a ţine cont şi de voturile exprimate oral (motivate de imposibilitatea conectării în aplicaţie) ale doamnei Dinu Angelica şi domnului Drăgoescu Cezar şi, pe cale de consecinţă, a comunicat ca respins proiectul de hotărâre.
După terminarea şedinţei a fost constatată eroare cu privire la numerotarea
voturilor exprimate „pentru”, în sensul neincluderii voturilor doamnei Dinu Angelica şi
domnului Drăgoescu Cezar. Ulterior, dl. Drăgoescu a anunţat, prin mesaj, pe grupul de
consilieri că, deşi şi-a anunţat votul „pentru”, se abţine, nemaiputând însă să se conecteze si să anunţe modificarea.
Îndreptarea erorii materiale cu privire la exercitarea dreptului de vot pentru proiectul de hotărâre de la punctul 4 al ordinii de zi al ședinței extraordinare, a fost
comunicat deîndată, pe grupul de consilieri.
Faţă de cele de mai sus, rezultatul votului pentru punctul 4 de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare din data de 06.07.2021, cu privire la proiectul de hotărâre referitor la înfiinţarea Serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân, la nivelul municipiului Craiova este:
– 14 voturi pentru
– 9 abțineri
– 1 vot împotrivă
şi, pe cale de consecinţă, hotărârea a fost adoptată.
Prezenta rectificare se va consemna în procesul verbal al şedinţei extraordinare din data de 06.07.2021 şi va fi publicată, prin afişare, la sediul Primăriei Municipiului Craiova şi în Monitorul Oficial Local.

Nota Rectificare (1) by Jurnalde Craiova on Scribd

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here