Ioana Mihaila : Bonurile de masă pentru cei care se vaccinează împotriva Covid-19 se vor da din luna septembrie

0
134

Ministrul sanatatii, Ioana Mihaila, a anuntat ca doar cei care se vaccineaza cu schema completa vor primi tichetele de masa in valoare de 100 de lei, informeaza EuropaFM.

Bonurile de masa pentru cei care se vaccineaza cu serul impotriva COVID-19 ar putea fi eliberate din luna septembrie, a declarat Ioana Mihaila, ministrul sanatatii. Potrivit acesteia, doar cei care se vaccineaza cu schema completa primesc tichetul de masa de 100 de lei.

Ministrul sanatatii precizeaza ca, cel mai probabil, cei vaccinati vor primi tichetele chiar de la centrele de imunizare, dupa ce au facut schema completa. Masura acordarii de bonuri de masa pentru a stimula vaccinare anti-COVID a fost anuntata de ministrul sanatatii marti, 10 august.

Ioana Mihaila a mai spus ca a renuntat la emiterea ordinului privind testarea obligatorie, periodica, din bani proprii, la SARS-COV-2, a angajatilor din domeniul sanitar care refuza vaccinarea. Ministrul a precizat ca e mai bine ca o astfel de obligatie sa fie dezbatura in Parlament avand in vedere ca ministerul a realizat deja un proiect de lege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here