Ion Ghizdeanu, omul cheie al lui Dragnea si Valcov, a inclus si comuna Carpen in proiecte …

0
80

Fostul sef al Comisiei Nationale de Prognoza si al Fondului de Dezvoltare si Investitii (FDI), Ion Ghizdeanu, este vizat de o ancheta de fals legata de alocarea unor imprumuturi pentru autoritatile locale. Ghizdeanu a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ghizdeanu este considerat omul cheie al cuplului Dragnea-Valcov in implementarea politicilor economice. In timpul guvernarii PSD, Comisia de Prognoza a primit puteri sportie, fiind institutia care trebuia sa imparta banii pentru primari din FDI, dar si institutia care se ocupa de realizarea proiectelor de infrastructura in parteneriat public privat.

Neregulile investigate acum de procurorii de la Parchetul Sectorului 1 sunt legate de perioada septembrie-noiembrie 2019, adica cea de la finalul guvernarii PSD.

Ion Ghizdeanu este banuit ca ar fi falsificat evaluarile unor proiecte depuse de autoritati locale.

In cadrul acestei anchete s-au ridicat documente de la mai multe primarii din judetele Olt si Dolj

Aproape 80% dintre programele finantate si dezvoltate prin FDI mergeau catre social-democrati.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Judetele fruntase in obtinerea banilor erau Neamt – 625 milioane de lei, Dolj – 537 milioane de lei, Buzau de unde provine actualul presedinte al PSD Marcel Ciolacu – 512 milioane de lei, Olt si Timis.

In lista lui Ghizdeanu apare si comuna Carpen cu proiectul Modernizari drumuri in valoare de 6.340.366 lei.

Din pacate situatia comunei Carpen in privinta drumurilor este una foarte proasta iar aceasta suma nu se regaseste in realitate …

Lista Proiectelor este disponibila aici 

Citeste si :   Efectul salariilor date de PSD ! Primaria Carpen cheltuie lunar aproape 30.000 de lei pe salarii

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here