Ionel Gheorghe : Pensiile speciale pot și trebuie să fie eliminate, dar pentru asta este nevoie de voință politică.

0
236

Astăzi, la Biroul Parlamentar al deputatului Ringo Dămureanu, a avut loc conferința de presă săptămânală AUR Dolj. Conferința a fost susținută de deputatul Ringo Dămureanu, coordonatorul AUR Dolj Ionel Gheorghe și Liliana Cosmina Borceanu, secretar general al organizației.

Coordonatorul AUR Dolj, Ionel Gheorghe a adus in discuție următoarele: lansarea Programului de guvernare in 15 puncte, de la Craiova și eliminarea pensiilor speciale.

Despre lansarea Programului de guvernare în 15 puncte, coordonatorul Ionel Gheorghe a spus:

Peste 500 de craioveni și olteni au fost prezenți miercurea trecută la evenimentul desfășurat la Craiova cu ocazia lansării Programului de guvernare AUR în 15 puncte ”Reconstruim România”.
Programul a fost prezentat de George Simion, Președintele AUR, Claudiu Târziu, Președinte CNC AUR, Marius Lulea, prim-vicepreședinte al Partidului, evenimentul fiind moderat de Ramona-Ioana Bruynseels.

AUR a intrat într-o nouă etapă politică, în care își pune în practică viziunea, promisiunile și misiunea asumată în fața alegătorilor, livrând soluții, în contrast cu Puterea, care conduce pe datorie.
Seria dezbaterilor publice privind programul de guvernare continuă cu evenimente similare în celelalte județe din țară și în comunitățile românești din străinătate.

Despre eliminarea pensiilor speciale, coordonatorul Ionel Gheoghe a declarat:
Pensiile speciale pot și trebuie să fie eliminate, dar pentru asta este nevoie de voință politică.
În acest caz, asistăm la o ipocrizie a PSD fără margini. Este încă un proiect de formă pe care îl depun în Parlament, un proiect care, la fel ca cele din trecut, este făcut să pice la CCR.
Proiectul PSD este o bătaie de joc la adresa românilor: PSD vine cu alt proiect pentru pensii speciale, în condițiile în care reforma pensiilor speciale zace în Parlament de mai bine de cinci luni.
Asta, în contextul în care reforma inițială nu se atinge de parlamentari sau primari, deși ultimele modificări au fost depuse chiar săptămâna trecută.

Proiectul AUR pentru supraimpozitarea pensiilor speciale este ținut la sertar de către coaliția PSD și PNL. Este un proiect constituțional, care nu ar trebui să mai fie respins de către specialii care se află în conducerea CCR.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here