Ionel Gheorghe : PSD și PNL vor să majoreze taxele și impozitele pentru a acoperi gaura bugetară

0
131

Ieri, la Biroul Parlamentar al deputatului Ringo Dămureanu, a avut loc conferința de presă
săptămânală AUR Dolj. Conferința a fost susținută de Coordonator Ionel Gheorghe.

“AUR prezintă pe 22 iulie candidații pentru alegerile europarlamentare
Românii trebuie să fie demni în Europa și în lume! Vocea poporului român trebuie să se facă auzită în plan extern și să fie orientată către interesele națiunii noastre.
Pentru asta, avem nevoie de patrioți în Parlamentul European, nu de politicieni de carton.
Nu vrem să fim spectatori și nu vrem să fim doar simpli executanți în Uniunea Europeană, așa cum s-a întâmplat în ultimii 33 de ani, când am fost conduși de PSD și PNL.
Alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor sunt cele mai importante pe care le avem de la aderarea la Uniunea Europeană. Nu va fi o luptă între stânga și dreapta, între AUR și PSD și PNL, va fi o luptă între suveraniști și progresiști, între patrioți și globaliști.
Vrem în Europa, dar vrem să fim europeni egali cu toți ceilalți, nu de mâna a doua, băgați pe ușa din dos în casă și așezați la masa servitorilor.

Cenzură odioasă pe criterii politice: General SRI amenință partidele cu arestări
În urmă cu câțiva ani, un general SRI se lăuda în diverse discuții pe care le purta că a creat “un câmp tactic” în justiție, cu soldați credincioși și pioni de sacrificiu.
Acum, în 2023, generalul SRI Anton Rog vine și ne spune că instituția din care face parte practică manipularea populației.
Cine este SRI să determine ce are și ce nu are voie să influențeze „voința electoratului”? Cine a împuternicit SRI să decidă ce este „dezinformare” într-o campanie electorală?
Declarațiile lui Anton Rog sunt foarte grave, deoarece arată că SRI s-a erijat într-un „minister al adevărului” într-un dispreț fățiș față de lege și chiar de „ordinea constituțională” invocată de șeful CyberInt, care consfințește libertatea de exprimare.
Însă, dincolo de aceste declarații, Anton Rog face o serie de afirmații extrem de periculoase și pentru care trebuie să dea explicații. Cum adică „e o Curte care acum văd că ține cu România”. Adică CCR în fosta componență „nu ținea cu România”? Ce informații are domnul Rog de spune așa ceva? Are informații, sau sunt doar aprecieri personale?

PSD și PNL vor să majoreze taxele și impozitele pentru a acoperi gaura bugetară
Din nou, ca și în anii trecuți, Guvernul vrea să acopere propria incompetență prin majorări de taxe și de impozite. Au scăpat de sub control deficitul bugetar din cauza unui ministru incompetent care s-a aflat la finanțe, iar acum încearcă să acopere gaura bugetară.
Înainte de a crește taxele și impozitele pentru mediul de afaceri din România, Guvernul ar trebui să dea el exemplu în ceea ce înseamnă echilibrarea bugetului de stat şi mai ales a cheltuielilor.
În acest moment, cheltuielile statului sunt la un nivel năucitor, iar datoria publică a depășit de multă vreme 50% din PIB.
Așadar, în loc să vină cu noi măsuri care să îi împovăreze pe români, Guvernul ar trebui să înceapă să taie propriile cheltuieli, să elibereze instituțiile de sinecurile pe care le-au angajat.
AUR a solicitat în repetate rânduri în ultimii 2 ani să se reducă cheltuielile de la bugetul de stat inutile, să se facă o reformă administrativă reală și să fie cheltuiți mai bine banii în interesul românilor.
Scandalul centrelor de bătrâni scoate la lumină un sistem putred de asistență socială
Dosarul centrelor în care bătrânii erau supuși tratamentelor inumane, dar și toate dezvăluirile care au apărut din centrele în care minorii erau terorizați, arată imaginea dramatică a unui sistem bolnav, în care inclusiv copiii erau supuși unor abuzuri de nedescris.
Devine tot mai clar, de la o zi la alta, că dacă nu ar fi existat protecție politică a celor implicați în conducerea acestor unități, nu ne-am fi aflat în această situație dramatică.
Solicităm pe această cale Prefecturii județului dar și DGASPC un raport public cu privire la situația centrelor de îngrijire a bătrânilor, dar și cele care se îngrijesc de copii sau persoanele cu dizabilități.
Vrem să știm dacă la noi în județ există cazuri cutremurătoare precum cele descoperite în mai multe locuri de țară.
Programul “Vara Românilor”
În timp ce parlamentarii partidelor de guvernare PSD, PNL își petrec vacanțele prin destinații exotice, parlamentarii noștri AUR timp de două luni de zile, iulie și august, iau la pas toată țara, localitate cu localitate, pentru a se întâlni cu cetățenii și a identifica problemele cu care aceștia se confruntă.
Deputatul nostru de AUR, Ringo Dămureanu, a fost prezent saptămâna aceasta în urmatoarele localități: Scaiești, Braloștița, Coțofenii din Dos, Breasta, Verbița, Vela, Sălcuța, Terpezița, Vârvoru de Jos, Bucovăț, Maglavit, Motăței, Galicea Mare, Galiciuica, Giubega, Cert, Lipov, Întorsura.
În săptămânile ce urmează, acesta va merge și în următoarele localități: Tălpaș, Fărcaș, Melinești, Goiești, Șimnicu de Sus, Bulzești, Murgași, Mischii, Ghercești, Pielești, Robanești, Drăgotești, Teslui, Filiași, Brădesti, Almăj, Coțofenii din Față, Ișalnița, Poiana Mare, Desa, Ciuperceni Noi, Calafat, Seaca de Câmp, Piscu Vechi, Ghidici, Rast, Negoi, Catane, Bistreț, Cârna
Argetoaia, Secu, Grecești, Cernătești, Botoșești-Paia.” , a declarant Coordonatorul Județean Ionel Gheorghe.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here