Ionut Cristache pierde procesul cu Societatea Romana de Televiziune !

0
104

Ionut Cristache, realizatorul emisiunii Romania9 de la TVR, a dat in judecata televiziunea publica pentru a obtine mutarea emisiunii inapoi la ora 21.00, in prime-time.

Realizatorul a inaintat o actiune la Judecatoria Sectorului 1 pentru o Ordonanta Presedintiala care sa anuleze hotararea Comitetului Director al TVR care-i muta emisiunea de la ora 21.00 la ora 17.00.

Astazi a fost solutionata cerea lui Ionut Cristache .

Judecatoria Sectorului 1 a respins Ordonanta Presedentiala .

Respinge cererea de emitere a ordonantei presedintiale ca neintemeiata, Ia act ca parata nu solicita cheltuieli de judecata, Cu drept de apel in termen de 5 zile de la pronuntare.
Cererea de apel se va depune la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin intermediul grefei instantei astazi 23.06.2021, ora 14:00

Martor la acest proces a fost chiar fosta sefa TVR, Doina Gradea, care a depus la notar o declaratie dar aceasta nu a fost acceptata de instanta .

Din informatiile noastre, contractul lui Ionut Cristache cu TVR nu avea nici o clauza prin care emisiunea lui Romania 9 sa ramana la aceesi ora .

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here