Ionut Galani & Band live pe terasa Cafe Teatru Play

0
274

Duminica, 19 iunie , începând cu ora 19:00, Ionut Galani revine la Cafe-Teatru Play pentru un super concert și petrecere cu muzică grecească.

“Am început să cânt pe la 14 ani. Îmi plăcea muzica din copilărie, dar nu-mi făceam curaj. În jurul acestei vârstei am văzut un anunţ pentru înscrierile la Şcoala de Arte Populare din Constanţa, pe care am absolvit-o, apoi am câştigat diverse premii şi trofee la festivaluri de muzică uşoară din România şi am avut multiple participări şi premii obţinute la manifestări culturale în Grecia. Bunicii mei sunt născuţi în partea de nord a Greciei, deci de mic am fost înconjurat de muzică şi de dansuri greceşti, eu fiind de etnie aromână, vlahă.”, a spus Ionut Galani pentru taifasuri.ro.

Acces zona A: 110 lei
Acces zona B: 100 lei
Acces zona C: 90 lei.

Play Store iti pune la dispozitie toata gama de bauturi alcoolice si non-alcoolice pentru evenimentul tau cu libertatea totala de a alege fiecare sortiment de produs in functie de preferinte, calitate sau buget. Astfel iti poti crea propriul meniu de bauturi pentru evenimentul tau.

Livram oriunde in Craiova iar pe langa asta iti oferim consultanta in alegerea bauturilor in functie de numarul participantilor si varsta acestora si vom avea grija sa ai parte de cele mai bune recomandari.

Iar ca pachetul sa fie complet, ne ocupam in totalitate de returul produselor ramase.
Punem mare accent pe atentia la detalii iar profesionalismul, seriozitatea si anii de experienta in organizarea evenimentelor sunt doar cateva criterii pe care te poti baza atunci cand vine vorba despre alegerea ta.
Adresa : Calea Bucuresti, nr. 70

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here