Ionut Stroe ,deputat PNL Dolj si Ministrul Tineretului si Sportului : Urmeaza semnarea contractului de finantare pentru Spitalul Regional Craiova

1
50

„V-am anuntat inca din ianuarie ca Guvernul se tine de treaba si se va tine de cuvant fata de craioveni. Cu o mica intarziere, obiectiva, contractul de finantare pentru Spitalul Regional Craiova va fi semnat la finalul lui aprilie!

Initial programata pentru final de martie, semnarea a fost amanata pentru a rezolva situatia unui teren de 1,86 hectare cedat de la spital altui mare proiect de infrastructura: drumul expres Craiova – Pitesti. Cum s-ar zice: tot raul spre bine, doua lovituri dintr-o data! Toate avizele sunt pregatite.

O veste si mai buna este ca in luna mai sunt sanse foarte mari sa fie deja licitat si contractul de proiectare pentru Spitalul Regional. Nimic nu mai poate opri acest mare proiect, care, inteleg de la colegii mei de Guvern, este si cel mai complex dintre proiectele de spitale regionale din tara.

In plina criza sanitara, Guvernul Orban investeste in sanatate nu doar pentru urgente, ci si pe termen lung. Craiova si Oltenia sunt pe harta investitiilor strategice.” a scris Ionut Stroe , deputat PNL Dolj si Ministrul Tineretului si Sportului pe o pagina de socializare..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here