Ionut Stroe : Investiția MTS e aproape finalizată! Primele imagini cu Sala Voința renovată.

0
51

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a sustinut o conferinta de presa din 29 octombrie, la Craiova pentru a vizita santierele deschise la doua dintr eobiectivele din patrimoniul ministerului – Sala Vointa si Sediul CSM Craiova

La o luna si cateva zile ,Ionut Stroe ,Ministrul Tineretului si Sportului, are o veste excelenta pentru copii care sunt angrenati in activitati sportive la Sala Vointa din Craiova. Intr-o postare pe o retea de socializare, Ionut Stroe anunta ca lucrarile de renovare a salii, demarate de Ministerul Tineretului si Sportului (MTS) pe care il conduce, sunt aproape de finalizare.


„Investitia MTS e aproape finalizata! Primele imagini cu Sala Vointa renovata. “Cadou” de Mos Nicolae pentru micii sportivi, copii si juniori din Craiova: de saptamana viitoare vor reveni la antrenamente intr-o sala refacuta. E un sentiment minunat sa vad ca un loc din Craiova in care obisnuiam sa fac sport cand eram mic, prinde iarasi viata. Va asteptam la Sala Vointa din Craiova – e ca noua!“, a scris ministrul Ionut Stroe.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here